Кравець, І. В.2017-10-062017-10-062009Кравець І. В. Інноваційні процеси в свинарстві: необхідність та проблеми активізації / І. В. Кравець // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Беляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Спец. вип.: Аграрна економічна освіта в розбудові конкурентоспроможного сільського господарства України. – С. 393–399.978-966-483-245-5https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/22564Проаналізовано стан інноваційної діяльності підприємств галузі свинарства, визначено ряд факторів, що вимагають активізації інноваційних процесів в даній галузі. Надано пропозиції щодо ефективного розвитку підприємств галузі свинарства на інноваційних засадах.ukінноваціїпродуктова безпекасвинарствовиробництво свининиinnovationsfood safetypig breedingpork productionІнноваційні процеси в свинарстві: необхідність та проблеми активізаціїArticle636.4:338.439.4