Кабанець, І. А.Kabanets, I. A.2020-04-302020-04-302020-04Кабанець І. А. Рух маси додаткового продукту, як критерій конкурентної переваги організації в стратегічному аналізі [Електронний ресурс] / Кабанець І. А. // Стратегічні імперативи сучасного менеджменту : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квіт. 2020 р.) / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: М. П. Сагайдак (відп. за вип.) та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2020. – С. 61–64. – Назва з титул. екрану.978-966-926-325-1https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/32884Пропонується розглядати рух маси додаткового продукту в робочому дні як конкурентну перевагу організації. Обґрунтовується його актуальність, особливості й взаємозв’язок з іншими критеріями. Розглянуто перспективи і переваги застосування зазначеного критерію в інструментах стратегічного аналізу. It is suggested to consider the movement of the mass of additional product in the working day as a competitive advantage of the organization. Its relevance, features and interrelation with other criteria are substantiated. Prospects and advantages of application of this criterion in strategic analysis tools are considered.ukдодатковий продуктконкурентні перевагистратегіякритерії оцінюванняadditional productcompetitive advantagestrategyevaluation criteriaРух маси додаткового продукту, як критерій конкурентної переваги організації в стратегічному аналізіMovement of the additional product weight as a criterion for competitive advantage of the organization in strategic analysisArticle