Замула, І. В.Сироїд, Н. П.2018-01-032018-01-032017-11-17Замула І. В. Особливості бухгалтерського обліку генетично модифікованих продуктів харчування [Електронний ресурс] / Замула І. В., Сироїд Н. П. // Сучасні тенденції розвитку обліку, оподаткування, аналізу і аудиту : зб. матеріалів Міжнар. наук. інтернет-конф., 17 листоп. 2017 р., м. Київ / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана», облік.-екон. ф-т ; редкол.: М. І. Бондар [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2017. ‒ С. 54‒55. – Назва з титул. екрану.978-966-926-209-7https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/23343ukОсобливості бухгалтерського обліку генетично модифікованих продуктів харчуванняArticle657.1