Біленький, О. Ю.2014-06-242014-06-242013-08-15Біленький О. Ю. Формування стратегії розвитку підприємств харчової промисловості в умовах нестабільності впливу зовнішніх факторів / О. Ю. Біленький // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2013. – Вип. 30. – С. 70–77.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/4012Досліджено процес формування стратегії підприємства під впливом нестабільності зовнішніх факторів. Підприємствам харчової промисловості рекомендується проводити поетапний стратегічний аналіз для поступового переходу від концепцій до конкретних заходів формування стратегій розвитку.The process of forming business strategy under the influence of external factors of instability. Of the food industry recommended a phased strategic analysis of the gradual transition from concepts to concrete action strategy development.Исследован процесс формирования стратегии предприятия под влиянием нестабильности внешних факторов. Предприятиям пищевой промышленности рекомендуется проводить поэтапный стратегический анализ для постепенного перехода от концепций к конкретным мерам формирования стратегий развития.ukрозвиток підприємствстратегія розвиткупідприємства харчової промисловостінестабільністьзовнішні факториbusiness developmentstrategy developmentfood processinginstabilityexternal factorsразвитие предприятийстратегия развитияпредприятия пищевой промышленностинестабильностьвнешние факторыФормування стратегії розвитку підприємств харчової промисловості в умовах нестабільності впливу зовнішніх факторівArticle338.43:636.085