Сергеєв, О. П.Sergeyev, O.2011-05-262011-05-262009-09-04Сергеєв О. П. Конкурентоспроможність продукції: теоретичні засади та принципи формування / О. П. Сергеєв // Економіка та підприємництво : зб. наук. пр. молодих учених та аспірантів / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана" ; відп. ред. С. І. Дем’яненко. – Київ : КНЕУ, 2009. – Вип. 23. – С. 143-149.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/350В статті розглянуто теоретичні засади та особливості формування конкурентоспроможності продукції. Досліджено та проаналізовано вплив основних базових чинників, що визначають рівень конкурентоспроможності продукції.В статье рассматриваются теоретические принципы и особенности формирования конкурентоспособности продукции. Исследовано и проанализировано влияние основных базисных факторов, которые определяют уровень конкурентоспособности продукции.Theoretical principles and features of competitiveness of products forming are considered in the article. Influence of fundamental base factors that determine the level of competitiveness of products is investigated and analyzed.ukконкурентоспроможністьякістьціналіквідністьcompetitivenessqualitypriceliquidityконкурентоспособностькачествоценаликвидность продукцииКонкурентоспроможність продукції: теоретичні засади та принципи формуванняArticle346.545/546