Кирніс, Н. І.2015-12-082015-12-082015-11Кирніс Н. І. Особливості трудової діяльності у ресторанах за спеціальним замовленням (catering) / Н. І. Кирніс // Трансформація соціально-трудової сфери: сучасні виклики, тенденції, домінанти інноваційного розвитку [Електронний ресурс] : матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., приуроч. до 50-я каф. Упр-ня персоналом та екон. праці КНЕУ ім. В. Гетьмана, 2–6 листоп. 2015 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана», Ін-т соц.-труд. відносин Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана ; редкол.: А. М. Колот (голова) [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2015. – С. 229–231. – Назва з титул. екрану.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/11881ukОсобливості трудової діяльності у ресторанах за спеціальним замовленням (catering)Article331.103:640.432