Чухраєва, Наталія МиколаївнаChukhraieva, NataliiaЧухраева, Наталия Николаевна2019-02-122019-02-122014Чухраєва Н. М. Ресурсне забезпечення інноваційної діяльності харчових підприємств України [Електронний ресурс] / Н. М. Чухраєва // Ефективна економіка : електр. наук. фах. вид. / Дніпропетр. держ. агр.-екон. ун-т. – Електрон. текст. дані. – Дніпропетровськ, 2014. – № 2. – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=2738. – Назва з титул. екрана.2307-2105https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/27225Визначені ресурсні передумови інноваційної діяльності харчових підприємств України у 2007–2011р. Проаналізовані основні економічні показники та визначено позиціонування досліджуваних підприємств за виокремленими складовими забезпечення інноваційної діяльності.Defined resource preconditions innovation food enterprises in Ukraine in 2007–2011. Analyzed the main economic indicators and defined positioning investigated enterprises extracted components of innovation.ukінноваційна діяльністьбрендінноваційна продукціяінтелектуальний потенціалтехніко-технологічна базаінвестиційні ресурсиінноваційні рішенняринкові позиції підприємстваinnovationbrandinnovative productsintellectual potentialtechnical and technological baseinvestment resourcesinnovative solutionsmarket position of the companyРесурсне забезпечення інноваційної діяльності харчових підприємств УкраїниResources software innovation of food companies in UkraineArticle330.341.1: 664