Швидка, Оксана ПолікарпівнаShvydka, OksanaДєтскова, Поліна2019-10-162019-10-162019-03Швидка О. Напрямки підвищення прибутковості підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / Оксана Швидка, Поліна Дєтскова // Інноваційне підприємництво: стан та перспективи розвитку : зб. матеріалів ІV Всеукр. наук.-практ. конф., 29–30 берез. 2019 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» [та ін.] ; [оргком.: Г. О. Швиданенко (голова) та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2019. – С. 50–52. – Назва з титул. екрану.978-966-926-303-2https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/31105Визначено теоретичні аспекти прибутковості та методи її оцінювання. Проаналізовано основні напрямки підвищення прибутковості підприємств, на прикладі харчової промисловості. Розглянуто та досліджено прибутковість ПрАТ «Родина». The theoretical aspects of profitability and methods of its estimation are determined. The main directions of increase of profitability of enterprises are analyzed, on the example of the food industry. Profitability of CJSC «Rodina» is considered and researched. Определены теоретические аспекты прибыльности и методы его оценки. Проанализированы основные направления повышения прибыльности предприятий на примере пищевой промышленности. Рассмотрены и исследованы доходность ЗАО «Родина».ukНапрямки підвищення прибутковості підприємств харчової промисловостіDirections of increasing influences of food industry enterprisesНаправления повышения прибыльности предприятий пищевой промышленностиArticle338.314.017