Konon, Bagrii2021-01-132021-01-132020-12-10Konon B. Features of stock accounting at restaurant business enterprises in conditions of sustainable development / Bagrii Konon // Облік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах сталого розвитку : зб. матеріалів VI Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 20-й річниці створення каф. аудиту; 10 груд. 2020 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана», Ф-т обліку та подат. менеджменту ; [редкол.: М. І. Бондар (голова) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2020. – С. 22–25.978-966-926-353-7https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/34896enFeatures of stock accounting at restaurant business enterprises in conditions of sustainable developmentArticle657.36