Супрученко, Ольга Л.2017-02-142017-02-142016-11-25Супрученко О. Підходи до відображення витрат на підприємствах ресторанного господарства / Ольга Супрученко // Трансформаційні перетворення обліково-аналітичного забезпечення управління в умовах євроінтеграційних процесів : зб. матеріалів IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 25 листоп. 2016 р. / М-во освіти і науки України, М-во фінансів України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» [та ін.] ; [редкол.: М. І. Бондар (голова) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – С. 122–124.978–966–926–115–1https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/20650ukПідходи до відображення витрат на підприємствах ресторанного господарстваArticle640.4: 657.47