Фінанси (для студентів спеціальності «Фінанси і кредит»)

Loading...
Thumbnail Image
Date
2013
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У посібнику викладені навчально-методичні матеріали для самостійного вивчення дисципліни «Фінанси» для студентів спеціальності «Фінанси і кредит». Представлено зміст програми курсу за темами, методичні поради до їх вивчення, виділено ключові поняття, подається короткий термінологічний словник, розроблені плани семінарських (практичних) занять, завдання для індивідуальної роботи та для самостійного дослідження студентів. Крім того, подається сучасна тематика курсових робіт і вимоги до їх виконання.
Посібник може бути корисним для викладачів вищих навчальних закладів і студентів економічних спеціальностей.
Description
Keywords
фінансова наука, генезис і еволюція фінансів, фінансове право, фінансова політика, податки, податкова система, бюджет, бюджетна система, страхування, страховий ринок, фінансовий ринок, бюджетний дефіцит, міжнародні фінанси, фінансовий менеджмент, корпоративні фінанси, спеціальні фонди держави, фінанси домогосподарств, фінанси Європейського Союзу, фінанси країн з розвиненою ринковою економікою
Citation
Фінанси (для студ. спец. «Фінанси і кредит») : навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисц. / О. Р. Романенко, Л. П. Даниленко, Л. П. Гладченко, А. А. Славкова. — 2-ге вид. змін. та допов. — Київ : КНЕУ, 2013. — 136 с.