Організаційно-технологічні особливості діяльності підприємств громадського харчування та їх вплив на побудову обліку

Loading...
Thumbnail Image
Date
2008-10-10
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
Description
Keywords
Citation
Місюревич С. Б. Організаційно-технологічні особливості діяльності підприємств громадського харчування та їх вплив на побудову обліку / С. Б. Місюревич // Облік і контроль на підприємствах АПК: стан та перспективи розвитку : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. 10–11 жовт. 2008 р. : у 2-х ч. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: М. М. Коцупатрий, Л. М. Трохименко, В. В. Мельничук, Ю. А. Шевченко]. – Київ : КНЕУ, 2008. – Ч. ІI. – С. 86–88.
Collections