Методологічні та методичні підходи до оцінки ефективності реалізації державних та регіональних про- грам зайнятості населення в контексті збільшення обсягів зайнятості в офіційному секторі економіки

Loading...
Thumbnail Image
Date
2007
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
В статті визначено обставини, які обумовлюють актуальність і важливість подальшої роботи щодо удосконалення розробки Програм зайнятості населення та важливість оцінки ефективності їх реалізації. Визначено основні напрями та шляхи вдосконалення механізму розробки і реалізації таких Програм. Обґрунтовано систему основних і додаткових, кількісних і якісних індикаторів оцінки ефективності реалізації державних та регіональних програм зайнятості населення.
Description
Keywords
Зайнятість населення, офіційний сектор економіки, Державна програма зайнятості населення, соціальні індикатори
Citation
Кучинська О. О. Методологічні та методичні підходи до оцінки ефективності реалізації державних та регіональних про- грам зайнятості населення в контексті збільшення обсягів зайнятості в офіційному секторі економіки / О. О. Кучинська // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2007. – Спец. вип.: Управління людськими ресурсами: проблеми теорії та практики : у 2 т. – Т. 2, ч. І. – С. 440–445.