Вплив державного фінансування сфери досліджень і розробок на рівень економічного зростання обраних країн Європейського Союзу у порівнянні з Україною

Loading...
Thumbnail Image
Date
2016
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
Для обґрунтування необхідності державного втручання в фінансування сфери досліджень і розробок проведено економетричний аналіз впливу на рівень економічного розвитку (ВВП) витрат на дослідження та розробки в обраних країнах ЄС з різним рівнем інноваційного розвитку у порівнянні з Україною. Як інструментальний базис дослідження запропонованоя сучасний економетричний апарат на основі моделі панельних даних, а також багатофакторного регресійного аналізу.
Description
Keywords
Citation
Шинкар Ольга. Вплив державного фінансування сфери досліджень і розробок на рівень економічного зростання обраних країн Європейського Союзу у порівнянні з Україною / О. Шинкар // Модернізація управління національною економікою : зб. матеріалів ІV Міжнар. наук.-практ. конф., 25–26 листоп. 2016 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» [та ін.] ; редкол.: І. Й. Малий (голова) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – С. 387–391.
Collections