Диверсифікація виробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності цукропереробних підприємств України

Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
Висвілюються теоретичні і практичні надання диверсіфікації діяльності цукропереробки підприємств україни, як передумови поширення їх конкурентоспроможності.
Description
Keywords
цукрові заводи, диверсифікація виробництва, конкурентне середовище, ринок
Citation
Матових С. В. Диверсифікація виробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності цукропереробних підприємств України / С. В. Матових // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2006. – Спец. вип.: Маркетинг: теорія і практика : в 2 т. – Т. 2. – С. 862–867.