Мікроекономічна теорія виробництва та витрат

Loading...
Thumbnail Image
Date
2005
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
Навчально-методичний посібник містить програму дисципліни і тематичний план її вивчення; методичні поради до опанування кожної з тем курсу у комплексі з запитаннями і тестами для самоконтролю та термінологічним словником; практикум, який вміщує плани семінарських і практичних занять, питання для поглибленого вивчення, підготовки рефератів, есе, дискусій, задачі, індивідуально-розрахункові завдання для самостійного опрацювання, приклади їх розв’язання тощо. У ньому висвітлено систему контролю знань студентів, наведено список основної літератури та літератури для поглибленого вивчення курсу. Посібник може бути використаний як у процесі вивчення курсу «Мікроекономічна теорія виробництва та витрат», так і для поглибленого розгляду нормативного й вищого рівнів дисципліни «Мікроекономіка».
Призначений для студентів вищих навчальних закладів економічного профілю. Стане у пригоді всім, хто цікавиться сучасною економічною теорією і прагне самостійно поглибити свої знання в цій важливій сфері.
Description
Keywords
Citation
Азьмук Л. А. Мікроекономічна теорія виробництва та витрат : навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисц. / Л. А. Азьмук, Н. В. Задорожна ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т. – Київ : КНЕУ, 2005. – 160 с.