Економіка та організація інноваційної діяльності

Abstract
Розглянуто комплекс навчально-методичних і прикладних аспектів дисципліни «Економіка та організація інноваційної діяльності». В основу курсу покладено принцип висвітлення сучасних тенденцій інноваційного розвитку економіки з урахуванням системи державного регулювання і підтримки інноваційної діяльності суб`єктів господарювання, особливостей менеджменту, створення, моніторингу, фінансування інновацій, формування попиту та процесу їх комерціалізації.
Наведено концептуальні підходи до обґрунтування передумов реалізації інноваційних проектів і комплексного оцінювання ефективності інноваційної діяльності.
За кожною темою розроблено навчальні, дискусійні та тестові завдання, приклади, вправи та проблемні ситуації, що відображають сучасні тенденції інноваційного розвитку економіки.
За змістом практикум відповідає оновленій програмі дисципліни. Розрахований на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів. Буде корисним для слухачів центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації, а також широкому загалу фахівців, які цікавляться проблемами інноваційного бізнесу.
Description
Keywords
Citation
Швиданенко Г. О. Економіка та організація інноваційної діяльності [Електронний ресурс] : практикум / Г. О. Швиданенко, І. А. Павленко, Н. І. Норіцина ; М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана». – Електрон. текстові дані. – Київ : КНЕУ, 2013. – 308, [4] с. – Назва з титул. екрану.