Економіка підприємства

Abstract
У навчально-методичному посібнику для самостійного вивчення дисципліни «Економіка підприємства» авторського колективу викладачів Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана відповідно до нормативної програми комплексно і послідовно викладено теоретико-методичні та прикладні аспекти формування, функціонування й розвитку економіки підприємства.
Разом з розгорнутою програмою курсу посібник всебічно висвітлює кожну тему дисципліни у визначеній послідовності елементів: методичні поради до вивчення теми, термінологічний словник, план семінарського заняття, питання для дискусій, орієнтовна тематика рефератів, рекомендована література, навчальні завдання для самостійної роботи студентів (вправи, приклади, задачі; тестові завдання для самоперевірки знань). Окремі розділи посібника також містять: тематику курсових робіт та методичні вказівки до їх виконання; завдання для студентів заочної форми навчання; систему оцінювання теоретичних знань та практичних навичок студентів.
Для студентів економічних вищих навчальних закладів, слухачів магістерських програм, центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації, а також широкого загалу осіб, які цікавляться проблемами економіки підприємств.
Description
Keywords
Citation
Економіка підприємства : навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисц. / Г. О. Швиданенко, О. С. Федонін, О. Г. Мендрул [та ін.] ; за заг. ред. Г. О. Швиданенко ; М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана». – Київ : КНЕУ, 2009. – 439 с.