Капітал підприємства: формування і використання

Abstract
В навчальному посібнику висвітлено ключові теоретичні, методичні та практичні аспекти раціонального формування та ефективного використання капіталу суб’єктів господарювання. Основний навчальний матеріал подано у вигляді опорно-логічного конспекту, в якому, застосовуючи системний підхід, розкриваються основні параметри формування та моделювання структури капіталу і стадії його руху; методичні засади оцінювання вартості капіталу та ефективності його використання. Особливу увагу приділено прикладній складовій, яка забезпечується комплексними практичними завданнями й діловими ситуаціями з методичними вказівками до їх розв’язання. Для поглибленого опанування навчального матеріалу наведено список основної й додаткової літератури та словник ключових економічних термінів з проблематики формування і використання капіталу підприємства.
Для фахівців підприємств, викладачів, широкого загалу студентів економічних спеціальностей ВНЗ, а також слухачів Центрів магістерських програм та Центрів післядипломної освіти.
Description
Keywords
Citation
Капітал підприємства: формування і використання : навч. посіб. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [Г. О. Швиданенко, Н. В. Шевчук, Л. А. Петренко та ін.] ; за заг. та наук. ред. Г. О. Швиданенко; Н. В. Шевчук. – Київ : КНЕУ, 2013. – 497, [7] с.