Бюджетне фінансування соціальної сфери в Україні: короткий аналітичний огляд

Loading...
Thumbnail Image
Date
2013
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України
Abstract
У статті здійснено аналітичний огляд бюджетного фінансування соціальної сфери в Україні за ряд останніх років, зокрема динаміки та структури видатків соціального спрямування у зведеному бюджеті, в тому числі на соціальний захист та соціальне забезпечення, на освіту, на охорону здоров'я, на духовний та фізичний розвиток.
The article presents an analytical review of budget financing of social sphere in Ukraine for the last several years, in particular of the dynamics and structure of the expenditures for social needs in the consolidated budget, including social protection and social security, education, health care, spiritual and physical development.
Description
Keywords
соціальна сфера, бюджетне фінансування, видатки на соціальний захист та соціальне забезпечення, видатки на освіту, видатки на охорону здоров'я, видатки на духовний та фізичний розвиток, аналіз динаміки та структури видатків соціального спрямування у зведеному бюджеті, social sphere, budget financing, expenditures on social protection and social security, expenditures on education, health care expenditures, expenditures for spiritual and physical development, analysis of the dynamics and structure of the expenditures for social needs in the consolidated budget
Citation
Куценко Т. Ф. Бюджетне фінансування соціальної сфери в Україні: короткий аналітичний огляд / Т. Ф. Куценко // Економіка та держава. – 2013. – № 9. – С. 32–36.