Ресурсне забезпечення інноваційної діяльності харчових підприємств України

Thumbnail Image
Date
2014
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Abstract
Визначені ресурсні передумови інноваційної діяльності харчових підприємств України у 2007–2011р. Проаналізовані основні економічні показники та визначено позиціонування досліджуваних підприємств за виокремленими складовими забезпечення інноваційної діяльності.
Defined resource preconditions innovation food enterprises in Ukraine in 2007–2011. Analyzed the main economic indicators and defined positioning investigated enterprises extracted components of innovation.
Description
Keywords
інноваційна діяльність, бренд, інноваційна продукція, інтелектуальний потенціал, техніко-технологічна база, інвестиційні ресурси, інноваційні рішення, ринкові позиції підприємства, innovation, brand, innovative products, intellectual potential, technical and technological base, investment resources, innovative solutions, market position of the company
Citation
Чухраєва Н. М. Ресурсне забезпечення інноваційної діяльності харчових підприємств України [Електронний ресурс] / Н. М. Чухраєва // Ефективна економіка : електр. наук. фах. вид. / Дніпропетр. держ. агр.-екон. ун-т. – Електрон. текст. дані. – Дніпропетровськ, 2014. – № 2. – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=2738. – Назва з титул. екрана.