Практикум з проведення тренінгів з європейської інтеграції

Abstract
Навчальний посібник (практикум) являє собою новітню дидактичну модель проведення тренінгів з європейської інтеграції, зокрема його інноваційно-інвестиційної моделі. Складається з 22 тем, вивчення яких дає змогу сформувати цілісну компетенцію щодо інноваційно-інвестиційного розвитку ЄС. Слайдовий метод компонування фактичного матеріалу сприяє уникненню повторів, загальних фраз та використання другорядного матеріалу, що робить його привабливим як для викладачів, так і для студентів. Водночас численні кейси орієнтовані на глибоке розуміння суті європейської інтеграції та тих переваг, що вони несуть державам-членам.
Посібник рекомендований студентом бакалаврських програм з міжнародної економіки, викладачам ДВНЗ, державним службовцям, представникам вітчизняного бізнесу, котрі прагнуть виходу на європейський ринок або ж розширення співробітництва з корпораціями ЄС.
Description
Keywords
Citation
Практикум з проведення тренінгів з європейської інтеграції / [В. Чужиков, В. Токар, О. Федірко та ін.] ; за ред. В. І. Чужикова ; ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана». – Київ : КНЕУ, 2015. – 232 с. – Спільний проект фонду Моне та ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана». Тренінг «Інноваційно-інвестиційний розвиток ЄС» № 529031-LLP-1-2012-1-UA-AJM-MO за програмою «Lifelong Learning» грант № 2012-2907/001-001.