Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції

Loading...
Thumbnail Image
Date
2005
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У посібнику подано необхідні матеріали для самостійного вивчення дисципліни «Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції», що викладається студентам сільськогосподарських вузів та факультетів. Наведено типову програму з дисципліни, методичні поради щодо вивчення кожної теми, плани практичних занять, словник основних термінів і понять, завдання для перевірки знань, завдання для обчислення окремих технологічних показників та їх аналізу, інформаційно-довідкові таблиці, тематику курсових робіт (рефератів).
Посібник орієнтований на підготовку бакалаврів у вищих навчальних закладах ІІ—ІV рівнів акредитації. Стане у пригоді спеціалістам і магістрам, що займаються науково-дослідними розробками для переробних галузей агропромислового комплексу.
Description
Keywords
Citation
Іваненко Ф. В. Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції [Электронный ресурс] : навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисципліни / Ф. В. Іваненко, В. М. Сінченко ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т. – Київ : КНЕУ, 2005. – 221 с.