Проектне фінансування як метод залучення інвестиційних ресурсів на ринках країн, що розвиваються

Loading...
Thumbnail Image
Date
2011-05
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
В статті розглядається проектне фінансування як метод інтенсифікації залучення інвестиційних ресурсів в країни, що розвиваються в умовах глобалізованої економіки. Показано переваги проектного фінансування в інвестиційному процесі за умови відсутності розвинутого фінансового ринку.
В статье рассматривается проектное финансирование как метод интенсификации привлечения инвестиционных ресурсов в развивающиеся страны в условиях глобализационной экономики. Показаны преимущества проектного финансирования в инвестиционном процессе в отсутствие развитого финансового рынка.
Description
Keywords
інвестиції, іноземні інвестиції, проектне фінансування, фінансовий ринок, інвестиційні ресурси, глобалізація економіки, инвестиции, иностранные инвестиции, проектное финансирование, финансовый рынок, инвестиционные ресурсы, глобализация экономики
Citation
Кузяк Д. О. Проектне фінансування як метод залучення інвестиційних ресурсів на ринках країн, що розвиваються / Д. О. Кузяк // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. : у 2 ч. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Вип. 26, ч. 2. – С. 299–308.