Внутрішній контроль суб’єктів ресторанного бізнесу: філософія діяльності?

Loading...
Thumbnail Image
Date
2016
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Одеський національний політехнічний університет
Abstract
Розглянуто питання необхідності та напрямів формування системи внутрішнього контролю закладу ресторанного бізнесу, окреслено основні фактори впливу, вимоги до вказаної системи,підходи до побудови та об’єкти, зв’язок з завданнями управління. Have been considered the question of necessity and directions of formation of the internal control institution catering business, outlined the main factors influencing requirements for this system, approaches to building and facilities, connection with the objectives of management. Рассмотрены вопросы необходимости и направлений формирования системы внутреннего контроля учреждения ресторанного бизнеса, определены основные факторы влияния, требования к указанной системы, подходы к построению и объекты, связь с заданиями управленческой системы.
Description
Keywords
ресторанний бізнес, контроль, внутрішній контроль, філософія внутрішнього контролю, restaurant business, control, internal control, internal control philosophy, ресторанный бизнес, контроль, внутренний контроль, философия внутреннего контроля
Citation
Остап’юк Н. А. Внутрішній контроль суб’єктів ресторанного бізнесу: філософія діяльності? [Електронний ресурс] / Н. А.Остап’юк // Економіка: реалії часу. – Електрон. текст. дані. – 2016. – № 1. – С. 162–166. – Режим доступу до журн.: http://economics.opu.ua/files/archive/2016/n1.html. – Назва з титул. екрану.