Конкурентоспроможність продукції: теоретичні засади та принципи формування

Loading...
Thumbnail Image
Date
2009-09-04
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
В статті розглянуто теоретичні засади та особливості формування конкурентоспроможності продукції. Досліджено та проаналізовано вплив основних базових чинників, що визначають рівень конкурентоспроможності продукції.
В статье рассматриваются теоретические принципы и особенности формирования конкурентоспособности продукции. Исследовано и проанализировано влияние основных базисных факторов, которые определяют уровень конкурентоспособности продукции.
Theoretical principles and features of competitiveness of products forming are considered in the article. Influence of fundamental base factors that determine the level of competitiveness of products is investigated and analyzed.
Description
Keywords
конкурентоспроможність, якість, ціна, ліквідність, competitiveness, quality, price, liquidity, конкурентоспособность, качество, цена, ликвидность продукции
Citation
Сергеєв О. П. Конкурентоспроможність продукції: теоретичні засади та принципи формування / О. П. Сергеєв // Економіка та підприємництво : зб. наук. пр. молодих учених та аспірантів / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана" ; відп. ред. С. І. Дем’яненко. – Київ : КНЕУ, 2009. – Вип. 23. – С. 143-149.