Методичні аспекти обліку операцій з виплатами, які здійснюються на основі акцій у відповідності з міжнародними стандартами

Loading...
Thumbnail Image
Date
2013-05-15
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У статті розглянуто методичні аспекти обліку операцій з виплатами, які здійснюються на основі акцій відповідно з міжнародними стандартами.
The article deals with the methodological aspects of the accounting for transactions with payments that are made on the basis of the shares in accordance with international standards.
В статье рассмотрены методические аспекты учета операций с выплатами, которые осуществляются на основе акций в соответствии с международыми стандартами.
Description
Keywords
облік, акції, міжнародні стандарти, платежі на основі акцій, accounting, stocks, international standards, share-based payments, учет, акции, международные стандарты, платежи на основе акций
Citation
Ходзицька В. В. Методичні аспекти обліку операцій з виплатами, які здійснюються на основі акцій у відповідності з міжнародними стандартами / В. В. Ходзицька, Л. В. Івченко // Фінанси, облік і аудит : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: А. М. Мороз (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2013. – Вип. 2. – С. 251–258.