Нові спеціальності до ювілею кафедри

Loading...
Thumbnail Image
Date
2014-06
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ "КНЕУ імені Вадима Гетьмана"
Abstract
В цьому році кафедрі педагогіки та психології Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана виповнюється 20 років. Кафедра має цікаву історію створення, своєрідну концепцію підготовки до викладацької діяльності та інноваційну систему навчальних методів і технологій, висококласний склад фахівців з педагогіки та психології. Свій ювілей кафедра не святкує у зв’язку з трагічними подіями у країні, але відмічає дуже хорошими новинами для абітурієнтів: в цьому році, незважаючи на складні умови, відбулося ліцензування підготовки студентів за двома новими напрямами «Психологія» та «Професійна освіта. Економіка». Відтепер у Київському національному економічному університеті ім. В. Гетьмана будуть випускати фахівців не тільки з економічних спеціальностей, а ще й з двох нових: «Психолог» та «Економіст. Викладач економічних дисциплін».
Description
Keywords
ліцензування підготовки студентів за напрямом «Психологія», ліцензування підготовки студентів за напрямом «Професійна освіта. Економіка»
Citation
Нові спеціальності до ювілею кафедри // Економіст : газета Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. - 2014. - № 10-12 (1421-1423). - С. 2