Сучасний стан підприємств харчової промисловості Житомирської області та його зв’язок із організаційною культурою

Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
Подано результати дослідження сучасного стану та перспектив розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області. Описано вплив організаційної культури на стан підприємств харчової промисловості.
The paper covers the result of the investigation of the current state of food industry enterprises in Zhytomyr region. The paper highlights the influence of organizational culture on the state of food industry enterprises.
Description
Keywords
харчова промисловість, організаційна культура, економічна ефективність, food industry, organizational culture, economic efficiency
Citation
Харчишина О. В. Сучасний стан підприємств харчової промисловості Житомирської області та його зв’язок із організаційною культурою / О. В. Харчишина // Економіка та підприємництво : зб. наук. праць молодих учених та аспірантів / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана" ; відп. ред. І. В. Луняк. – Київ : КНЕУ, 2010. – Вип. 24. – С. 153–159.