Ефективність інноваційного розвитку національних харчових підприємств

Loading...
Thumbnail Image
Date
2014
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У роботі розглянуто проблематику визначення ефективності інноваційного розвитку підприємства. Оцінювання інноваційного розвитку зроблено із врахуванням специфіки харчових підприємств.
This article considers the problems of determining the effectiveness of the innovation development of the enterprise. Estimation of innovative development is made taking into account the specifics of food enterprises.
Description
Keywords
інновації, ефективність, ефективність інноваційного розвитку, стійкість інноваційного розвитку, концепція «балансу інтересів», innovation, efficiency, effectiveness of innovative development, sustainability of innovative development, concept of «balance of interests»
Citation
Чухраєва Н. М. Ефективність інноваційного розвитку національних харчових підприємств / Н. М. Чухраєва // Економіка підприємства: теорія і практика = Economy of enterprise: еheory and experience : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф., 10 жовт. 2014 р. / М-во освіти і науки України, Держ. ВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана" ; [редкол. Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2014. – С. 156-159.