Стан, проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності у харчовій промисловості України

Loading...
Thumbnail Image
Date
2013-11-25
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У статті розглянуто сучасний стан інноваційної діяльності харчової промисловості України, проаналізовано ключові проблеми та здійснено оцінку основних її економічних показників, на підставі яких сформульовані перспективи розвитку вітчизняного харчового виробництва.
The modern state of innovative activity of food industry in Ukraine is considered in the article. The key problems of leading branch of economic are analyzed and the estimation of its basic economic indicators is carried out. The prospects of domestic food production development are formulated.
В статье рассмотрено современное состояние инновационной деятельности пищевой промышленности Украины, проанализировано ключевые проблемы ведущей отрасли экономики и осуществлено оценку основных ее экономических показателей. Сформулировано перспективы развития отечественного пищевого производства.
Description
Keywords
інновації, харчова промисловість, стан, перспективи, innovations, food industry, state, prospects, инновации, пищевая промышленность, состояние, перспективы
Citation
Васильченко К. Г. Стан, проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності у харчовій промисловості України / К. Г. Васильченко // Стратегія економічного розвитку України : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана", Укр. Союз промисловців і підприємців, Ін-т світ. економіки і міжнародних відносин НАН України ; [редкол.: А. П. Наливайко (голов. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2013. – № 33. – С. 166–173.