Принципи та методичний апарат діагностики економічної стійкості підприємства

Loading...
Thumbnail Image
Date
2008
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
В статті порушено питання діагностики економічної стійкості підприємства. В межах цього проаналізовано існуючі підходи, сформульовано методологічні принципи та узагальнено методичний апарат щодо означеної проблематики. Окрім іншого, в роботі висувається припущення про можливість оцінювання економічної стійкості підприємства не лише на основі комплексних моделей загальногосподарської діагностики, але й також за допомогою моделей та інтегральних показників фінансового аналізу.
Description
Keywords
економічна стійкість підприємства, комплексна господарська діагностика, фінансовий аналіз, інтегральні показники конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості
Citation
Коцюба О. С. Принципи та методичний апарат діагностики економічної стійкості підприємства / О. С. Коцюба // Стратегія економічного розвитку України : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана», Укр. Союз промисловців і підприємців, Ін-т світ. економіки і міжнар. відносин НАНУ ; [редкол.: А. П. Наливайко (голов. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – Вип. 22–23. – С. 20–26.