Організація та здійснення контролю органами державної фінансової інспекції України за сферою державних закупівель

Loading...
Thumbnail Image
Date
2013
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Донецьк : ЛАНДОН-ХХІ
Abstract
У посібнику розглянуті питання організації та здійснення фінансового контролю органами Державної фінансової інспекції України за сферою закупівель за державні кошти.
Висвітлена роль та місце органів Держфінінспекції України у сфері контролю за державними закупівлями; запропоновано низку підготовчих дій, направлених на підвищення якості проведення контрольних заходів у сфері державних закупівель; розкрито основні методологічні аспекти проведення контрольних заходів у цій сфері; досліджено надані органам Держфінінспекції нормами законодавства повноваження щодо вжиття заходів за результатами виявлених порушень та зловживань у сфері прок’юременту та недопущення їх здійснення у подальшому.
Крім того, у посібнику обґрунтовано доцільність та дієвість використання в ході проведення контролю за державними закупівлями інформаційних ресурсів мережі Інтернет задля отримання елементів новизни при ревізійних діях.
Посібник повинен стати у нагоді працівникам органів Державної фінансової інспекції України, інших органів державного регулювання та нагляду у сфері державних закупівель, посадовим особам комітетів конкурсних торгів замовників, учасникам процедур закупівель за державні кошти, державним службовцям та посадовим особам місцевого самоврядування, студентам, викладачам та фахівцям навчальних закладів економічного направлення, а також іншим зацікавленим особам.
Description
Keywords
фінансовий контроль, державні закупівлі
Citation
Підмогильний О. О. Організація та здійснення контролю органами державної фінансової інспекції України за сферою державних закупівель : практ. посіб. / О. О. Підмогильний. – Донецьк : ЛАНДОН-ХХІ, 2013. – 255 с.