Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
  • Log In
    or
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
Repository logo
  • Communities & Collections
  • All of DSpace
  • English
  • Yкраї́нська
  • Log In
    or
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
Інституційний репозитарій Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана ISSN 2411-4383
  1. Home
  2. Browse by Author

Browsing by Author "Rudomina, Maryna"

Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
  • No Thumbnail Available
    Item
    Аналіз показників діяльності підприємства харчової промисловості
    (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2024-06-22) Рудоміна, Марина Володимирівна; Rudomina, Maryna; Галіцина, Ольга Володимирівна
    Об’єктом дослідження є промислове підприємство ПрАТ «Прилуцький хлібозавод». Предметом дослідження є показники ефективності діяльності підприємства ПрАТ "Прилуцький хлібозавод". Метою кваліфікаційної бакалаврської роботи є аналіз фінансового-економічних показників діяльності ПрАТ «Прилуцький хлібозавод» та створення прогнозної моделі формування прибутку від комерційної діяльності для харчового підприємства. Отримані результати мають теоретичну, методичну та практичну важливість через актуальність досліджуваної тематики щодо аналізу ефективності діяльності підприємств харчової промисловості. Побудована прогнозна модель формування прибутку від реалізації продукції дозволяє прогнозувати фінансові результати на майбутні періоди, що допомагає ефективніше використовувати фінансові ресурси, планувати подальші дії щодо підвищення конкурентоспроможності та стабільності на ринку. The object of the research is the industrial enterprise Pryluky Bread Factory PJSC. The subject of the research is the performance indicators of the enterprise Pryluky Bread Factory PJSC. The purpose of the qualifying bachelor thesis is to analyse the financial and economic performance of Pryluky Bakery PJSC and to create a forecast model of profit formation from commercial activities for a food enterprise. The obtained results are of theoretical, methodological and practical importance due to the relevance of the studied topic to the analysis of the efficiency of food industry enterprises. The built forecast model of profit formation from sales of products allows forecasting financial results for future periods, which helps to use financial resources more efficiently, plan further actions to increase competitiveness and stability in the market.

irKNEU copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback