Browsing by Author "Samoilyk, Y."
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Особливості виробництва та реалізації м’яса та м’ясопродукції у вертикально інтегрованих структурах(ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», 2015-02-20) Самойлик, Ю. В.; Samoilyk, Y.У статті набули подальшого розвитку процедури виявлення тенденцій у структурі виробництва м’яса та м’ясопродукції в розрізі видів продукції та категорій господарств. Визначено роль, особливості, переваги та недоліки вертикально інтегрованих структур у виробництві та реалізації м’яса та м’ясопродукції. Сформульовано концептуальні положення щодо збалансування кон’юнктури даного сегменту ринку за рахунок великотоварного виробництва та формування ринкового середовища.