Show simple item record

dc.contributor.advisorЄранкін, Олександр Олександрович
dc.contributor.advisorErankin, Oleksandren
dc.contributor.authorЛевочко, А. О.
dc.date.accessioned2015-04-24T10:52:55Z
dc.date.available2015-04-24T10:52:55Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationЛевочко А. О. Управління якістю продукції харчової промисловості України на засадах HACCP / А. О. Левочко // Актуальні питання розвитку агробізнесу в Україні : матеріали I Всеукр. студ. наук.-практ. інтернет-конф. (29 квітня) / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана", Ф-т економіки АПК, Ін-т економіки та менеджменту АПК ; [відп. за вип.: Коцупатрий М. М., Єранкін О. О., Мервенецька В. Ф.]. – Київ : КНЕУ, 2014. – С. 145-147.uk
dc.identifier.urihttps://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/6254
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»uk
dc.titleУправління якістю продукції харчової промисловості України на засадах HACCPuk
dc.typeArticleuk


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record