Browsing by Author "Kubashevskyi, Oleksandr"
Now showing 1 - 2 of 2
Results Per Page
Sort Options
Item Ефективність просування товарів підприємствами харчової промисловості(Київський національний університет імені Вадима Гетьмана, 2022-11-03) Кубашевський, Олександр; Kubashevskyi, OleksandrПредставлено проблему щодо необхідності аналізу ефективності просування товарів підприємствами харчової промисловості на ринку. Обґрунтовано необхідність дослідження, його роль в управлінні підприємством, розвитку економіки підприємства та зміцнення позицій на внутрішньому ринку. Зроблено висновок щодо доцільності проведення наукового дослідження щодо ефективності просування товарів підприємствами харчової промисловості. The problem concerning the necessity of analyzing the effectiveness of the promotion of goods by food industry enterprises on the market is presented. The necessity of research, its role in the management of the enterprise, the development of the economy of the enterprise and the strengthening of positions in the domestic market are justified. A conclusion was made regarding the expediency of conducting a scientific study on the effectiveness of product promotion by food industry enterprises.Item Розвиток підприємств харчової промисловості в умовах воєнного стану(Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2023-11-03) Олексюк, Олексій Іванович; Oleksiuk, Oleksii; Олексюк, Алексей Иванович; Кубашевський, Олександр; Kubashevskyi, OleksandrВ даній статті досліджуються актуальні проблеми, серйозні виклики, що виникають у харчовій промисловості України в умовах воєнного стану такі як криза продовольства, обмеження експорту та проблема зберігання врожаю, які ставлять підприємства галузі в складні умови. Стаття висвітлює необхідність реінжинірингу бізнес-процесів для адаптації до нових умов, а також наголошує на важливості урядових заходів та міжнародних стандартів безпеки для підтримки підприємств та збільшення їхньої конкурентоспроможності. Стаття вказує на необхідність впровадження фінансових стимулів та державної підтримки науково-дослідних проектів для покращення виробництва, зберігання та транспортування продукції в умовах воєнного конфлікту, а також до гнучкості та стійкості підприємств у харчовій промисловості та використання бізнес-стратегій для успішного виживання та розвитку. This article examines current problems, serious challenges that arise in the food industry of Ukraine under martial law conditions, such as the food crisis, export restrictions and the problem of crop storage, which put the enterprises of the industry in difficult conditions. The article highlights the need to reengineer business processes to adapt to new conditions, and also emphasizes the importance of government measures and international safety standards to support enterprises and increase their competitiveness. The article points to the need to implement financial incentives and state support for research projects to improve the production, storage and transportation of products in the conditions of a military conflict, as well as the flexibility and stability of enterprises in the food industry and the use of business strategies for successful survival and development.