Управління конкурентоспроможністю регіональних підприємств хлібопекарської промисловості

Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Authors
Лисенко, Юлія Віталіївна
Радамовська, І. В.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У статті висвітлено проблеми формування системи управління конкурентоспроможністю підприємств хлібопекарської галузі з урахуванням їх внутрішніх та регіональних особливостей. Здійснено ретельний порівняльний аналіз існуючих теоретичних положень управління конкурентоспроможністю. Обґрунтовано необхідність створення організаційно-економічного механізму управління конкурентоспроможністю продукції.
Description
Keywords
конкурентоспроможність, управління, система управління, регіональні особливості, організаційно-економічний механізм
Citation
Лисенко Ю. В. Управління конкурентоспроможністю регіональних підприємств хлібопекарської промисловості / Ю. В. Лисенко, І. В. Радамовська // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Регіональний розвиток України: проблеми та перспективи : у 2 ч. / відп. ред. С. Фіялка. – Ч. 2. – С. 487–496.