Управління конкурентоспроможністю регіональних підприємств хлібопекарської промисловості

Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У статті висвітлено проблеми формування системи управління конкурентоспроможністю підприємств хлібопекарської галузі з урахуванням їх внутрішніх та регіональних особливостей. Здійснено ретельний порівняльний аналіз існуючих теоретичних положень управління конкурентоспроможністю. Обґрунтовано необхідність створення організаційно-економічного механізму управління конкурентоспроможністю продукції.
Description
Keywords
конкурентоспроможність, управління, система управління, регіональні особливості, організаційно-економічний механізм
Citation
Лисенко Ю. В. Управління конкурентоспроможністю регіональних підприємств хлібопекарської промисловості / Ю. В. Лисенко, І. В. Радамовська // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Регіональний розвиток України: проблеми та перспективи : у 2 ч. / відп. ред. С. Фіялка. – Ч. 2. – С. 487–496.