Show simple item record

dc.contributor.authorСавощенко, Анатолій Семенович
dc.contributor.authorСавощенко, Анатолий Семёнович
dc.contributor.authorТанасійчук, Олена Миколаївна
dc.contributor.authorТанасийчук, Елена Николаевна
dc.date.accessioned2016-06-29T09:14:39Z
dc.date.available2016-06-29T09:14:39Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationСавощенко А. С. Маркетингове планування — засіб досягнення підприємствами переробної галузі визначених цілей / А. С. Савощенко, О. М. Танасійчук // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – Вип. 19. – С. 150–157.uk
dc.identifier.urihttps://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/18816
dc.description.abstractОбґрунтовано сучасні підходи до маркетингового планування діяльності підприємств з переробки с/г продукції. Визначено етапи розробки маркетингового плану на вітчизняних переробних підприємствах. Розглянуто особливості кожного етапу маркетингового планування на спільному австроукраїнському переробному підприємстві «Аграно Фрут Україна». Запропоновано систему показників для обґрунтування та діагностики результатів реалізації маркетингових програм переробних підприємств.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»uk
dc.subjectмаркетинговий планuk
dc.subjectкоротко- та довгострокові ціліuk
dc.subjectстратегічні ціліuk
dc.subjectпоказники маркетингових програмuk
dc.subjectвнутрішній маркетингuk
dc.titleМаркетингове планування — засіб досягнення підприємствами переробної галузі визначених цілейuk
dc.typeArticleuk
dc.subject.udc658.8uk


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record