Цифрова економіка : вплив інформаційно-комунікаційних технологій на людський капітал та формування компетентностей майбутнього

Abstract
Місія університету – здійснення вагомого вкладу у суспільний розвиток через дослідження, генерування нових знань, їх поширення та підготовку конкурентних фахівців і креативних особистостей. У науково-аналітичному звіті систематизовано закономірності, особливості та передумови і наслідки процесів цифрової трансформації національних економічних моделей. Проаналізовано моделі цифрової економіки, потреби та думки громадян щодо впливу ІКТ на людський капітал та формування навичок майбутнього. Цей звіт виконано в рамках дослідницького проекту, ключовим завданням якого є підготовка рекомендацій для створення дорожньої карти розвитку людського капіталу та формування компетентностей майбутнього. Призначено для керівників органів державного управління, компаній та закладів вищої освіти, дослідників, підприємців, управлінців, викладачів, студентів та широкого загалу читачів, які цікавляться питаннями конкурентоспроможності національної економіки та розвитку моделі цифрової економіки України.
Description
Keywords
Citation
Цифрова економіка : вплив інформаційно-комунікаційних технологій на людський капітал та формування компетентностей майбутнього : монографія / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; за ред. Антонюк Л., Ільницького Д., Севастюк А. – Київ : КНЕУ, 2021. – 337 с.