Створення системи управління економічними ризиками, як один із факторів підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості

Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У статті розглянуто основні етапи управління ризиком та запропоновано ефективну систему управління ризиками з урахуванням специфіки підприємств харчової промисловості, яка дозволить підвищити їх конкурентоспроможність.
The article discussed the basic steps of risk management and effective risk management system is proposed, including specificity of the food industry companies, which will improve their competitiveness.
В статье рассмотрены основные этапы управления риском и предложена эффективная система управления рисками с учетом специфики предприятий пищевой промышленности, которая позволит повысить их конкурентоспособность.
Description
Keywords
конкурентоспроможність підприємства, управління, система управління, оцінка, risk, economic risks, competitiveness of enterprise, management, control system, estimation, risk management, риск, экономические риски, конкурентоспособность предприятия, управления, система управления, оценка, управление риском
Citation
Соколенко В. А. Створення системи управління економічними ризиками, як один із факторів підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / В. А. Соколенко, О. В. Корецька // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2012. – Спец. вип.: Стратегічні імперативи сучасного менеджменту : у 2 ч. / [відп. за вип. С. М. Соболь]. – Ч. 1. – С. 342-349.