Особливості планування, обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на підприємствах молочної промисловості

Loading...
Thumbnail Image
Date
2008-05-10
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
The article reveals the methodological aspects of strategic evaluation of the enterprise, focused on market conditions of management. The paper considers the features of planning, cost accounting and costing of products at dairy enterprises.
Раскрыты методические аспекты стратегически оценок деятельности предприятия, ориентированного на рыночные условия хозяйствования. Рассмотрены особенности планирования, учета затрат и калькулирования себестоимости продукции на предприятиях молочной промышленности.
Description
Keywords
облік витрат, планування витрат, собівартість продукції, калькулювання собівартості продукції, підприємства молочної промисловості
Citation
Семеняка А. А. Особливості планування, обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на підприємствах молочної промисловості / А. А. Семеняка // Фінанси, облік і аудит : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: А. М. Мороз (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – Вип. 12. – С. 313-321.