• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
Institutional Repository of Vadym Hetman Kyiv National Economic University ISSN 2411-4383
View Item 
  •   DSpace Home
  • Факультет обліку та податкового менеджменту
  • Кафедра бухгалтерського обліку та консалтингу
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Факультет обліку та податкового менеджменту
  • Кафедра бухгалтерського обліку та консалтингу
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ISSN 2411-4383

Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію

Thumbnail
View/ Open
289-296.pdf (368.4Kb)
Date
2008-01-09
Author
Семеняка, Анжела Анатоліївна
Semenyka, A.
Metadata
Show full item record
Abstract
The article considers methodological approaches to determining the cost and price structure. There are many factors that influence the formation of the cost price, which can not simply be simplified to the cost. Inclusion of specific costs in the cost of production or profit is largely determined by the characteristics of the current economic mechanism.
 
Рассмотрены методологические подходы к определению себестоимости и структуры цены. На формирование себестоимости влияет много факторов, которые нельзя просто упрощенно возводить к затратам. Включение конкретных затрат в состав себестоимости или прибыли во многом определяется особенностями действующего хозяйственного механизма.
 
URI
https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/4818
Collections
  • Випуск № 11 [34]
  • Кафедра бухгалтерського обліку та консалтингу [1050]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV