Show simple item record

dc.contributor.authorЩербатюк, Олена Миколаївнаuk
dc.contributor.authorShcherbatyuk, Olena Mykolaivnaen
dc.date.accessioned2015-06-25T08:32:45Z
dc.date.available2015-06-25T08:32:45Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.citationЩербатюк О. М. Оцінювання і прогнозування конкурентних позицій підприємств / О. М. Щербатюк // Стратегія економічного розвитку України : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана, Україн. Союз промисловців і підприємців, НАН України, Ін-т світової екон. і міжнар. відносин ; [голов. ред. А. П. Наливайко]. – Київ : КНЕУ, 2006. – Вип. 19. – С. 74–82.uk
dc.identifier.urihttps://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/8114
dc.description.abstractВ статті здійснено аналіз існуючих методів оцінки та прогнозування конкурентних позицій підприємств, вибір адекватних специфіці товаровиробників та продукції аналітичних інструментів. За результатами їх практичного використання на основі фактичних даних звітності місцевих виробників м’ясо- та молокопродуктів сформовано висновки відносно типології конкурентних позицій досліджуваних підприємств і тенденцій їх змін, визначено стратегічні орієнтири щодо їх зміцнення.uk
dc.description.abstractThe article analyzes the existing methods for assessing and forecasting the competitive position of enterprises, the selection of adequate specificity of producers and production of analytical instruments. According to the results of their practical use evidence-based reporting of local meat and dairy producers formed conclusions regarding the typology of the competitive position of enterprises surveyed and trends of their changes, defines strategic guidelines on strengthening them.en
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»uk
dc.subjectметоди конкурентного позиціонування підприємствuk
dc.subjectмісцеві виробники м’ясо- та молокопродуктівuk
dc.subjectключові фактори успіхуuk
dc.subjectтипи та резерви зміцнення конкурентних позицій криворізьких товаровиробниківuk
dc.subjectmethods of competitive positioning of businessesen
dc.subjectlocal meat and dairy producersen
dc.subjectkey success factorsen
dc.subjecttypes and reserves to strengthen the competitive position of producers Kryvyi Rihen
dc.titleОцінювання і прогнозування конкурентних позицій підприємствuk
dc.typeArticleuk
dc.subject.udc658.56uk


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record