Фінанси, облік і аудит
Permanent URI for this community
Browse
Browsing Фінанси, облік і аудит by Author "Bevz, V."
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Зниження енергоємності продукції — інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості(ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», 2011-01-21) Бевз, В. В.; Bevz, V.У конкурентній боротьбі за споживача на перший план поряд з необхідністю технічної реконструкції, впровадженням європейських стандартів контролю якості, розробкою нових видів продуктів, вийшли проблеми зниження собівартості продукції й у першу чергу — економія палива, електроенергії. Найважливіша задача сьогодні — це серйозна реконструкція виробництва, заснована на новітніх технологіях і процесах, що пропонують істотні можливості економії енергії.