Browsing by Author "Bevz, V."
Now showing 1 - 3 of 3
Results Per Page
Sort Options
Item Зниження енергоємності продукції — інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості(ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», 2011-01-21) Бевз, В. В.; Bevz, V.У конкурентній боротьбі за споживача на перший план поряд з необхідністю технічної реконструкції, впровадженням європейських стандартів контролю якості, розробкою нових видів продуктів, вийшли проблеми зниження собівартості продукції й у першу чергу — економія палива, електроенергії. Найважливіша задача сьогодні — це серйозна реконструкція виробництва, заснована на новітніх технологіях і процесах, що пропонують істотні можливості економії енергії.Item Механізми фінансування заходів з енергозбереження на підприємствах харчової промисловості(ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», 2010-06-14) Бевз, В. В.; Bevz, V.Формування джерел фінансування енергозберігаючих заходів є основою успішної реалізації енергозберігаючої політики. Реалізація впровадження новітніх прогресивних технологій має забезпечити зниження рівня енергоємності вироблення одиниці продукції, докорінного зменшення втрат та понаднормативних витрат ПЕР при виробництві харчової продукції.Item Нетрадиційні та відновлювальні джерела енергії у харчової промисловості(ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана», 2009-09-17) Бевз, В. В.; Bevz, V.Підвищення цін на енергоносії робить неможливим подальший розвиток багатьох українських підприємств без суттєвих навантажень, які були б направлені на зниження енергетичної складової в собівартості продукції і послуг. Сьогодні важливим фактором, що може гарантувати успішність у багатьох сферах промисловості в Україн, і є використання нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії у різних галузях народного господарства.