• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
Institutional Repository of Vadym Hetman Kyiv National Economic University ISSN 2411-4383
View Item 
  •   DSpace Home
  • Факультет економіки та управління (ФЕтаУ)
  • Кафедра бізнес-економіки та підприємництва
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Факультет економіки та управління (ФЕтаУ)
  • Кафедра бізнес-економіки та підприємництва
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ISSN 2411-4383

Конкуренція та сезонність кондитерського ринку як передумови використання аутсорсінгу

Thumbnail
View/ Open
Kozachko.pdf (588.1Kb)
Date
2011-05
Author
Козачко, М. В.
Kozachko M.
Metadata
Show full item record
Abstract
Розглянуто рівень конкуренції в кондитерській галузі України. Розраховано індекс Херфіндаля—Хіршмана в галузі, проаналізовано його динаміку. Досліджено сезонність попиту на кондитерську продукцію. Визначено передумови використання аутсорсінгу на підприємствах кондитерської галузі.
 
Проанализирован уровень конкуренции в кондитерской промышленности Украины. Рассчитан показатель Херфиндаля—Хиршмана в отрасли, проанализирована его динамику. Исследована сезонность спроса на кондитерскую продукцию. Определены предпосылки использования аутсорсинга на предприятиях кондитерской промышленности.
 
URI
https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/1555
Collections
  • Кафедра бізнес-економіки та підприємництва [1999]
  • № 26 (частина 1) [46]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV