Сучасні тренінгові технології навчання ведення бізнесу

Loading...
Thumbnail Image
Date
2001
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
Навчально-методичний посібник «Сучасні тренінгові технології навчання ведення бізнесу» розглядає принципи впровадження інноваційних методів навчання у процес підготовки (перепідготовки) спеціалістів для сфери підприємництва.
Під час створення посібника використовувалися існуючі розробки вищих навчальних закладів України, зокрема матеріали, підготовлені вищими закладами освіти в 1995–1998 роках у межах виконання проекту EDUK 9301 «Перепідготовка і працевлаштування колишніх офіцерів в Україні» за програмою Tacis Європейського Союзу за участю Київського національного економічного університету (КНЕУ).
Посібник рекомендується для широкого використання у вищих та інших навчальних закладах, спеціалізованих центрах, а також у структурах, які організовують підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації спеціалістів для малого і середнього бізнесу.
Description
Keywords
Citation
Сучасні тренінгові технології навчання ведення бізнесу : навч.-метод. посіб. : у 6 кн. / [керівник роботи А. Ф. Павленко]. – Київ : КНЕУ, 2001. – Кн. 1: Технологія підготовки і проведення тренінгів / [Є. Г. Дерев’янко, І. Н. Рєпіна, О. Г. Дубинський ; наук. керівник: С. В. Степаненко, Г. О. Швиданенко, І. Н. Рєпіна, О. Г. Дубинський]. – 117 с.