Напрями удосконалення обліку загально виробничих витрат на хлібопекарських підприємствах України

View/
Open
Date
2010-01-15Author
Озеран, Алла Володимирівна
Труфіна, Ж. С.
Ozeran, Alla
Trufina, Z.
Metadata
Show full item recordAbstract
У статті досліджено проблеми обліку загальновиробничих витрат на хлібопекарських підприємствах України. Запропоновано використання трирівневої моделі розподілу загальновиробничих витрат з метою калькулювання продукції хлібопечення. The article investigates the problem of accounting the overhead cost in the baking enterprises in Ukraine. It is proposed to use three-level distribution model of overhead cost allocation to calculate bakery products. В статье исследуются проблемы учета общепроизводственных расходов на хлебопекарских предприятиях Украины. Предлагается использование трех уровневой модели распределения общепроизводственных расходов с целью калькулирования продукции хлебопечения.