Природнича складова в гуманітарній сфері науки (із практики фундаментальних досліджень)

Loading...
Thumbnail Image
Date
2012-02-09
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
Подано наукову спробу здійснення проекції відомих і власних спостережень життєдіяльності деяких представників тваринного світу на реальну, в широкому аспекті, життєдіяльність людини. З цією метою здійснено філософсько-світоглядне осмислення людини у Всесвіті, на планеті Земля та людини в суспільстві.
Подаются научные намерения осуществления проекции известных и собственных наблюдений жизнедеятельности некоторых представителей животного мира на реальную, в широком аспекте, жизнедеятельность человека. С этой целью осуществлено философско-мировоззренческое осмысление человека во Вселенной, на планете Земля и человека в обществе.
Description
Keywords
Citation
Панасюк Б. Природнича складова в гуманітарній сфері науки (із практики фундаментальних досліджень) / Б. Панасюк // Університетська кафедра. Культурологія. Аксіологія. Філософія. Етнологія. Дискусії. Рецензії. Анотації : альм. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України ; ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана" ; Ін-т прикл. та проф. етики ; [голов. ред. Ю. Вільчинський]. - Київ : КНЕУ, 2012. - Вип. 1. – C. 14-30.